2024 m. žiemos sezoną airBaltic papildys nauju skrydžiu į Oslą

„airBaltic“, Latvijos oro linijų kompanija, pranešė apie naują maršrutą iš Vilniaus į Oslo Torp (Norvegija), kuris bus įgyvendintas artėjančio žiemos sezono metu. Pirmasis skrydis numatytas 2024 m. spalio 29 d., planuojama vykdyti du skrydžius per savaitę šiuo maršrutu.

„Bendrovės naujienos, džiugi žinia mūsų šalies verslui bei turizmo sektoriui. Didinami dažniai į Berlyną, Taliną ir  į 3 svarbiausius Europos oro uostus jungiamiesiems skrydžiams (HUB) Miunchene, Amsterdame ir Paryžiuje,  suteiks galimybių tiek Lietuviams, tiek mūsų šalies svečiams keliauti dar patogiau. Yra pagrindo džiaugtis ir ryšių su Norvegija turintiems keliautojams. Šios Skandinavijos šalies sostinė bus pasiekiama dar patogiau. Sėkminga bendrovės „airBaltic“ plėtra, kuri leidžia dar drąsiau planuoti skrydžius iš Lietuvos tik patvirtina, kad mūsų šalies rinka sparčiai bręsta ir tampa pasiruošusi keliauti toliau ir patogiau“, – sakė Lietuvos oro uostų generalinis direktorius Simonas Bartkus.

Skrydžiai iš Vilniaus į Oslo Torp truks 1 valandą 55 minutes. Trumpas ir tikrai patogus skrydis.

Tiesioginis skrydis iš Vilniaus į Oslo Torpo oro uostą >>

Šiuo nauju maršrutu skrydžiui bus naudojami „Airbus A220-300“ orlaiviais – vieni iš pažangiausių komercinių orlaivių šiandienos oro erdvėje. A220-300 leidžia mėgautis puikiu skrydžių komfortu, siūlo platesnes sėdynes, didesnius langus, gausiau vietos rankiniam bagažui salone, patobulintas tualetų patalpas ir pagerintas bendras naudojimo efektyvumas, degalų ekonomiškumas bei patogumas tiek keleiviams, tiek įgulai.

Be šio naujo maršruto, „airBaltic“ planuoja padidinti skrydžių dažnumą iš Vilniaus į Amsterdamą, Paryžių, Miuncheną, Taliną ir Berlyną. Taip pat, oro bendrovė ir toliau tęs skrydžius iš Vilniaus į Lisaboną ir Hamburgą.

 

Nerandate sau tinkamo skrydžio ar geros kainos? Susisiekite el. paštu: info@kilti.lt arba telefonu 860026766  

Išsirinkus tinkamą sau skrydį, galime pasirūpinti jūsų apgyvendinimu ar pervežimu.

www.kilti.lt – Ryanair skrydžiai, Wizzair skrydžiai, airBaltic skrydžiai, Norwegian skrydžiai ir kitų aviakompanijų skrydžiai geromis kainomis!

 

 

Informacija parengta remiantis Vilniaus oro uosto informacija

Klauskite mūsų

  

  

  

NERADOTE TINKAMO SKRYDŽIO VARIANTO?
Registruokitės ir gaukite karščiausius skrydžių pasiūlymus!